Διαγωνισμοί -Διακρίσεις- Συμμετοχές.

 

 

 

 

16-3-2018

Β’  Φάση Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού,
σχολικού έτους 2017-2018.

sch stivosΟι μαθητές μας Π. Α. της Α’ τάξης στη σφαιροβολία και Χ. Α. της Γ’ τάξης στον ακοντισμό, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη Β’ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού, σχολικού έτους 2017-2018

 

 

 


27-12-2017

Τοπικός Προκριματικός Διαγωνισμός για τη
«16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών-EUSO 2018.»
 
EUSO 2018Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τοπικός Εργαστηριακός Διαγωνισμός για την «Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών - EUSO 2018» για την επιλογή των μαθητικών ομάδων που θα συμμετέχουν στη δεύτερη φάση.
Στον τοπικό Προκριματικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 14 ομάδες από τα Λύκεια της αρμοδιότητας του ΕΚΦΕ Πειραιά-Καλλίπολης: 2ο ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ, Πρότυπο ΓΕΛ Ιωνιδείου, Ράλλειο ΓΕΛ Πειραιά, Ζάννειο Πειραματικό ΓΕΛ, ΓΕΛ Καλλίπολης, 7ο ΓΕΛ Πειραιά, 8ο ΓΕΛ Πειραιά, 9ο ΓΕΛ Πειραιά, ΓΕΛ Καμινίων,10ο ΓΕΛ Πειραιά, ΓΕΛ "JEANNE D' ARC", ΓΕΛ "SAINT PAUL", ΓΕΛ Αίγινας, ΓΕΛ "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ" .
Η μαθητική ομάδα του 7ου ΓΕΛ Πειραιά κατέλαβε την 4η θέση στη γενική κατάταξη (ΕΚΦΕ Πειραιά-Καλλίπολης) και τη θέση στο μάθημα της Χημείας. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του σχολείου μας που αποτελείτο από τις μαθήτριες της Β΄ Λυκείου: Κωστάκη Σοφία-Άννα, Μιτόγλου Θεοφίλη-Αναστασία, Μπαλί Βεσέλ και Σαμίου Μαρία.
Η βράβευση των μαθητικών ομάδων και η απονομή επαίνων σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Τα θέματα του τοπικού Διαγωνισμού EUSO 2018
α).Φυσικής
β).Χημείας
γ).Βιολογίας
Τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των μαθητικών ομάδων στον παρακάτω πίνακα:.
(Κλικ για μεγέθυνση πίνακα) euso7gel

10-10-2017

Βράβευση, των επιτυχόντων στις πανελλήνιες εξετάσεις 2017,
μαθητών του 7ου ΓΕΛ Πειραιά, από το Δήμο.
 

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, βράβευσε σε τιμητική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά, τους μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία του Πειραιά που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, του έτους 2017, και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η εκδήλωση αυτή ήταν μια συμβολική επιβράβευση των παιδιών, που έδωσαν με επιτυχία τον αγώνα της γνώσης, κατακτώντας ένα σημαντικό βήμα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Την εκδήλωση οργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά.

Φωτογραφία από την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του 7ου ΓΕΛ Πειραιά από το Δήμο Πειραιά.
(Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
aponomi dimos panellinies2017